MPM Manual Permanen Make-Up

Kestopigmentointiala on kehittynyt suuresti viime vuosien aikana ja tällä hetkellä se on yksi suosituimmista puheenaiheista kauneusmaailmassa. MPM eli manuaalitekniikka on mullistanut kestopigmentointialan. Pigmentointi toteutetaan kustannustehokkaalla ja manuaalisella tekniikalla, jonka lopputulos on luonnollinen ja huoliteltu.

MPM-tekniikan kustannustehokkuus perustuu turvallisiin kertakäyttöisiin nanoneulakyniin. Manuaalisen tekniikan ansiosta pigmentti lisätään ihon päällimmäiseen kerrokseen, epidermikseen, mikä takaa nopean paranemisen ja tulos on todella luonnollinen.

Koulutuksissamme saat tietää kaiken tarvittavan teorian ja pääset harjoittelemaan pigmentointia malleille. Koulutamme ainoastaan 1-3 henkilöä kerrallaan. Valikoimissamme on useampia kulmakarvakoulutuksia erilaisiin tarpeisiin. Tarjoamme kahden päivän koulutuksia vasta-alkajille ja yhden päivän päivityskoulutuksia ammattilaisille, jotka ovat aiemmin suorittaneet peruskoulutuksen. Silmänrajaus- ja huulikoulutuksemme ovat kaksipäiväisiä.

Koulutuksissa perehdytämme sinut erilaisiin silmänrajausmuotoihin ja -paksuuksiin, huulten malleihin ja varjostuksiin sekä kuinka pigmentoida kokonaiset huulet. Kerromme myös, kuinka pigmentoit kulmakarvat varjostusefekteillä ja karvatekniikalla (microblade-tekniikka).

Universal Beautyn avulla kestopigmentoinnin ammattilaiseksi

Me Universal Beautyssa olemme alan edelläkävijöitä ja asiantuntijoita. Olemme ensimmäisenä tuoneet 3D-kulmakarvapigmentoinnin Suomeen.

Vankka ammattitaito ja laadukkaat tuotteet ovat toimintamme perusta. Olemme kouluttaneet mikropigmentointialan ammattilaisia jo viiden vuoden ajan, ja koulutamme jatkuvasti lisää uusia alan ammattilaisia.

Osaamisemme on meille kunnia-asia. Pidämme osaamisestamme hyvää huolta osallistumalla useamman kerran vuodessa alan huippuammattilaisten kansainvälisiin koulutuksiin ja seminaareihin. Käyttämämme pigmentointivälineet ovat korkeatasoisia ja EU-sertifioituja.

“Keikkailevana artistina haluan, että ulkonäköni on loppuun asti huoliteltu. Kestopigmentoinninnilla saan ihanaa helppoutta arkeeni. Universal Beautyn ammattilaiset pigmentoivat kulmakarvani ja olen niihin täydellisen tyytyväinen” - Iskelmälaulaja Saija Tuupanen

MPM-tekniikalla

– Käytät laadukkaita kertakäyttöisiä tuotteita. Sinun ei tarvitse investoida kalliisiin laitehankintoihin ja voittomarginaali pysyy silti suurena.

– Käsittely ja paranemisprosessi on nopeaa

– Lopputulos on luonnollinen ja ainutlaatuinen

Voit valita erikoistumisalueesi. Voit esimerkiksi aloittaa kulmakarvapigmentoinnilla ja laajentaa osaamistasi tarpeen mukaan.

Kenelle hoito on tarkoitettu?

– Naisille ja miehille

– Kaikille, jotka haluavat säästää aikaa arjessa, ja olla samalla huolitellun näköisiä

– Alopecia-potilaille

– Kaikille, joille silmänrajaukset, huulet tai kulmakarvat tuottavat ongelmia

– Urheilijoille

- Toimit alalla, jolla meikkaaminen on kielletty tai mahdotonta       

MPM-manuaalitekniikan edut:

– Luonnollinen lopputulos

– Nopea käsittely ja paranemisprosessi verrattuna laitepigmentointiin

Me Universal Beautyssa olemme sinua varten. Voit aina kääntyä puoleemme ja olemme aina tavoitettavissa. Jatkuva tuki on valttikorttimme.